Υποστήριξη Εξαγωγών - Διεθνοποίηση

A&F - Υποστήριξη εξαγωγών - Διεθνοποίηση

Υπηρεσίες διεθνοποίησης και για ΜΜΕ!

Σε μία παγκοσμιοποιημένη αγορά ελλοχεύουν πολλές ευκαιρίες και ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Γιατί όμως ελληνικά προϊόντα από ΜΜΕ δεν ταξιδεύουν στις αγορές του κόσμου στην ταχύτητα που θα έπρεπε όταν δεν τίθεται θέμα ποιότητας και όταν η Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα περιβάλλονται ακόμα από ένα πέπλο θετικής εικόνας στο μυαλό πολλών καταναλωτών;

Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές, οι ΜΜΕ και οι παραγωγοί δεν έχουν τους πόρους ή/και την τεχνογνωσία για συγκροτημένες ενέργειες διεθνοποίησης, με αποτέλεσμα λάθη που μακροπρόθεσμα βάλλουν τη βιωσιμότητα είτε των εξαγωγών τους είτε του επιθυμητού κέρδους τους όταν τα προϊόντα τους είναι ποιοτικά και εν δυνάμει ανταγωνιστικά.

Γι’αυτό το λόγο, εστιάσαμε στη σχεδίαση εξειδικευμένων υπηρεσιών διεθνοποίησης ειδικά για τις ΜΜΕ και τους παραγωγούς δημιουργώντας συνεργατικά δίκτυα (clusters) και αναλαμβάνοντας την προώθηση των προϊόντων τους στη διεθνή αγορά.

Στην AF μπορείτε να βρείτε το σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τις προοπτικές σας για οποιαδήποτε αγορά επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με εξειδικευμένες υπηρεσίες, έχοντας ήδη ένα χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων έργων προώθησης με προϊόντα όπως: λάδι-ελιά, ελληνικό τυρί (φέτα), αρωματικά φυτά (τσάι του βουνού), σαλιγκάρια, εσπεριδοειδή:

  • Αναζήτηση αγοραστών/πελατών/συνεργατών
  • Έρευνα αγοράς
  • Συμβουλευτική για θέματα προσαρμογής προϊόντος & τιμής
  • Συντονισμός διαπραγματεύσεων
  • Εκπαίδευση σε θέματα διεθνούς μάρκετινγκ

Επιπλέον, για δύο αγορές που θεωρούμε σημαντικές, έχουμε δικά μας γραφεία με ένα σημαντικό δίκτυο αγοραστών!

  1. Στην Κίνα και ειδικότερα στην περιοχή της Καντόνας όπου διαβιούν 150 εκατομμύρια Κινέζοι και χιλιάδες εκατοντάδες επιχειρήσεις αναζητούν εμπορικές συμφωνίες με ελληνικές επιχειρήσεις, συνεργαζόμαστε με την εταιρία MYTHOS, η οποία προωθεί αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα.
  2. Στην Ιορδανία και σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία ORBIT PEGASUS ENTERPRISES LTD ανοίξαμε αντιπροσωπεία ελληνικών προϊόντων – θεωρώντας την Ιορδανία πύλη εισόδου για τις αγορές της Μέσης Ανατολής - διανύοντας το δεύτερο χρόνο της παρουσίας μας με εξαιρετικά οφέλη για τους πελάτες μας.

Θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε πιο αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας από κοντά και ελπίζουμε να εκμεταλλευτείτε την τεχνογνωσία του γραφείου μας.